Elegantní celočerné fotovoltaické moduly DMEGC pro moderní střechy

Při výběru solárních panelů pro domácí fotovoltaiku hraje v poslední době stále častěji roli také estetické hledisko. Zvyšuje se tak poptávka po čeločerných fotovoltaických modulech, které nenarušují vzhled střechy domu.

cerne-bifacialni-moduly-dmegc.jpg (227 KB)

Celočerné bifaciální moduly DM500M10RT-B60HBB od výrobce DMEGC Solar se řadí mezi nejprodávanější v Holandsku a Belgii a patří do ověřené kategorie TIER 1. Tyto moduly se pyšní vysokou kvalitou, s výkonem 500 Wp a účinností 22,6 %.

11256.jpg (197 KB)Díky optimalizovanému teplotnímu koeficientu si zachovávají vysokou účinnost i při extrémně vysokých teplotách. Dobře fungují i v době nižšího osvitu, např. v ranních a večerních hodinách a při vyšší oblačnosti.

Konstrukce s dvojitým sklem (2,0 mm sklo na přední i zadní straně) poskytuje až o 25 % vyšší výkon oproti jednostranným modulům. Zároveň je i zárukou vyšší odolnosti proti povětrnostním vlivům, jako je zatížení sněhem až 5400 Pa a větrem až 2400 Pa. V neposlední řadě tento design zajišťuje vyšší požární bezpečnost.

Výhodou, kterou ocení jak instalátoři fotovoltaiky, tak koncoví uživatelé, je kompaktní rozměr 1950 x 1134 x 30 mm a nižší hmotnost, usnadňující manipulaci a instalaci. Zároveň se systém z menších modulů lépe přizpůsobí různým typům střech.

Pro dokonalý vzhled celé instalace doporučujeme doplnit celočerné moduly DMEGC celočernými profily a příslušenstvím rakouského výrobce Alumero.

cerne-montazni-profily-alumero.jpg (51 KB)

Všechny produkty jsou dostupné v našem e-shopu pro instalační firmy:

Kontaktujte nás

Používáním těchto stránek souhlasíte s užitím souborů cookies.

Rozumím

Join our Newsletter

The copy needed. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod.

Amdgkas dkagd kaghd…

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy andTerms of Service apply.